TLS

Wyzwanie NagasHa 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

Wyzwanie NagasHa 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

2 posters

Wyzwanie NagasHa

Anonymous
    Go??
    Gość

Wyzwanie NagasHa Empty Wyzwanie NagasHa

Pisanie  Go?? Nie Mar 20, 2011 5:24 am

Wyzywam NagasH do pojedynku.

Uważasz, że moje amv są żałosne ?? Zobaczmy na co cie stać Smile. Iż byłeś strasznie zły komentując mnie rozwiążmy ten spór w taki sposób Smile.
    EDIT : Czas trwania AMV: od 30 sekund - 1:30
    Anime: dowolne
    Muzyka: Coldrain - We Are Not Alone (https://www.youtube.com/watch?v=FLDh4miFv2k) Iż myślę, że ta muzyka jest trudna do edycji Smile.
    Czas trwania: 1 tydzień
    Używany program: Dowolny

To jak mistrzu Wink Dasz radę się skusić Smile?? Pokaż na co cię stać Smile.
    I proszę oceniających o nie zważanie jakim programem było to robione Wink).
    Oceniający :
    ~Samehada
    ~InfernO

~Seal
    ~FuriouS

~Shanti

Oceniający Dodani.
    ~Samehada
    NagasH
    NagasH
    Emeryt
    Emeryt

Liczba postów : 4

Wyzwanie NagasHa Empty Re: Wyzwanie NagasHa

Pisanie  NagasH Nie Mar 20, 2011 3:10 pm

Kurwa jesteś bezczelny. Weź pod uwagę to że ja jestem grafikiem i mało zajmuje się amv.
    Jeśli zrobisz w vegasie to to jest pewne że przegram bo tam sporo się da i każdego zaskakuje jego efekt. Jesteś taki kozak to dawaj WMM na WMM to zobaczymy który z nas wygra. Gówno mnie będzie obchodzić czy ci się zacina czy nie. Albo WMM na WMM albo odrzucam wyzwanie i będziesz się cieszył że pokonałeś grafika co rzadko robi jakiekolwiek amv.

Wybieraj....
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Nie Mar 20, 2011 5:09 pm

Jakbym był bezczelny to zachowywałbym się jak ty Smile. Przecież sądzisz, że moje AMVki są żałosne to nie sądze abym program, w którym robię ci przeszkadzał Wink. Czemu mam się przerzucać na WMM jak mój windows nie utrzymuje tego i mi go wyłącza co 5 min ? Co mam w nim zrobić ? Przegrać od razu ?? Nie mam zamiaru użyć innego programu niż takiego, którego teraz używam . A zresztą ... oceniasz moje amvki jak sam lepszych nie potrafisz zrobić Smile) . Jesteś zerem Smile.

Do zamknięcia, ponieważ ta osoba jest TYLKO WMM i boi się stawić czoła komuś z bardziej zaawansowanym programem -_-.
    NagasH
    NagasH
    Emeryt
    Emeryt

Liczba postów : 4

Pisanie  NagasH Nie Mar 20, 2011 6:34 pm

Debilu czytaj ze zrozumienie. "Jestem Grafikiem" więc mam marne szanse nawet jak będę jechał na WMM. Vegasa w ogóle nie rozkminiam. W amv jestem zerem ale w grafice to ja cie zniszcze... Nie Potrafię robić lepszych bo jedziesz na Vegasie imbecylu. Wiadomo że każdy zagorzały fan Vegasa powie ci że jest lepsze niż WMM. Tak jak mówiłem. WMM na WMM albo wgl. Skoro ci się wyłącza co 5 Minut to widocznie słabiutki komputerek masz Sad. Dziwne dosyć WMM ci sie wyłącza ale Vegas nie chociaż ma większe wymagania ? Hmm dziwne. Co do twojego zdania "Że się boje stawić czoła komuś z zaawansowanym programem" to powiem ci jedno... Jesteś tchórzem bo chcesz pokazać swoją wyższość tym że lecisz na programie co ma 100x więcej efektów przejść do tego łatwiej zadbać o timeing itp itd.

Następnym razem uważnie przeczytaj bo jak widzę żyjesz w innym świecie.
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Nie Mar 20, 2011 8:44 pm

OKEJ ... DAJ MI LINK DO DOBREJ WERSJI TEGO PROGRAMU KOMPATYBILNĄ Z WINDOWSEM VISTA x64 TO ZROBIE W WMM ...
    Co do efektów to nie używam większości tak więc można powiedzieć, że używam ich 0,5/10 lub mniej. Wiesz co panie grafik. Co mnie to obchodzi, że nim jesteś ... wyzywałem cię na pojedynek amv a nie grafiki.
    Nie chce pokazywać swojej wyższości tylko tak jak edytuje normalnie, ponieważ w WMM nie umiem. Tak samo mówisz mi żebym edytował w czymś czego nie umię i się bronisz tym zasranym WMMem BO JA MAM VEGASA i to ci przeszkadza. Poprostu boisz się stawić mi czoła, bo mam lepszy program przyznaj Smile.
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Pisanie  Same-kun Nie Mar 20, 2011 8:48 pm

Walka przerodziła się w kłótnię.

Zamykam temat. Jeśli coś takiego się powtórzy dana osoba dostanie Warna.

Sponsored content

Pisanie  Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 4:22 am