Witam oto prezentuje wam moją grupę Rain Silva .
Nie będe robił żadnej sygnaturki czy jak bo uważam, że to niepotrzebne .
Czy moge jakiegoś Admina prosić o dodanie podgrupy pod nazwą Rain Silva ... zresztą myślę, że każda grupa na tym forum powinna mieć podgrupe .
Jeśli chcesz dojść musisz znać zasady :
1. Wchodź na podforum grupy conajmniej 1x na 4 dni (Jak widać trzeba być aktywnym , jak macie jakiś wyjazd czy coś podobnego to pisać na pm będe wiedział, że nie wchodzisz bo masz powód)
2. Musisz uczestniczyć w 1 na 3 mepy *2 na 6 , 3 na 9 itd, możesz oczywiście więcej* w grupie
3. Masz co 1 miesiąc (lub wcześniej) robić AMV z podpisem (RS)
4. Musisz używać profesjonalnego programu do obróbki video (Nie WMM)
No to narazie tyle z zasad . Kto chcę dołączyć do grupki to pisać komentarze + wysłać jeden z waszych video . Będe oceniał według swojego uznania czy masz potenciał i czy możesz dołączyć do naszej grupy (najlepiej wrzuć 2 video jedno najnowsze jedno starsze)
Tak więc zapraszam każdego
Lider Grupy = Gethy
Kapitan Grupy (jak mnie nie będzie pilnuje forum itp ) =
Członkowie Grupy =
Nie będe robił żadnej sygnaturki czy jak bo uważam, że to niepotrzebne .
Czy moge jakiegoś Admina prosić o dodanie podgrupy pod nazwą Rain Silva ... zresztą myślę, że każda grupa na tym forum powinna mieć podgrupe .
Jeśli chcesz dojść musisz znać zasady :
1. Wchodź na podforum grupy conajmniej 1x na 4 dni (Jak widać trzeba być aktywnym , jak macie jakiś wyjazd czy coś podobnego to pisać na pm będe wiedział, że nie wchodzisz bo masz powód)
2. Musisz uczestniczyć w 1 na 3 mepy *2 na 6 , 3 na 9 itd, możesz oczywiście więcej* w grupie
3. Masz co 1 miesiąc (lub wcześniej) robić AMV z podpisem (RS)
4. Musisz używać profesjonalnego programu do obróbki video (Nie WMM)
No to narazie tyle z zasad . Kto chcę dołączyć do grupki to pisać komentarze + wysłać jeden z waszych video . Będe oceniał według swojego uznania czy masz potenciał i czy możesz dołączyć do naszej grupy (najlepiej wrzuć 2 video jedno najnowsze jedno starsze)
Tak więc zapraszam każdego
Lider Grupy = Gethy
Kapitan Grupy (jak mnie nie będzie pilnuje forum itp ) =
Członkowie Grupy =