TLS

Rain Silva 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

Rain Silva 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

Rain Silva

Anonymous
    Go??
    Gość

Rain Silva Empty Rain Silva

Pisanie  Go?? Pon Lut 14, 2011 9:02 pm

Witam oto prezentuje wam moją grupę Rain Silva .

Nie będe robił żadnej sygnaturki czy jak bo uważam, że to niepotrzebne .
    Czy moge jakiegoś Admina prosić o dodanie podgrupy pod nazwą Rain Silva ... zresztą myślę, że każda grupa na tym forum powinna mieć podgrupe Smile.

Jeśli chcesz dojść musisz znać zasady :
    1. Wchodź na podforum grupy conajmniej 1x na 4 dni (Jak widać trzeba być aktywnym , jak macie jakiś wyjazd czy coś podobnego to pisać na pm będe wiedział, że nie wchodzisz bo masz powód)
    2. Musisz uczestniczyć w 1 na 3 mepy *2 na 6 , 3 na 9 itd, możesz oczywiście więcej* w grupie
    3. Masz co 1 miesiąc (lub wcześniej) robić AMV z podpisem (RS)
    4. Musisz używać profesjonalnego programu do obróbki video (Nie WMM)

No to narazie tyle z zasad Smile. Kto chcę dołączyć do grupki to pisać komentarze + wysłać jeden z waszych video Smile. Będe oceniał według swojego uznania czy masz potenciał i czy możesz dołączyć do naszej grupy (najlepiej wrzuć 2 video jedno najnowsze jedno starsze)

Tak więc zapraszam każdego Wink
    Lider Grupy = Gethy
    Kapitan Grupy (jak mnie nie będzie pilnuje forum itp Smile ) =
    Członkowie Grupy =
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Rain Silva Empty Re: Rain Silva

Pisanie  Same-kun Wto Lut 15, 2011 1:24 am

Wszystko fajnie tylko że WMM to tutaj podstawa. Nie że źle ci życzę czy coś ale w twojej grupie będzie może maxx 5 osób bo cienisz sobie tylko extra pro amv co nie jest wyjściem dla mało doświadczonych w WMM czy Vegas (Weś to po uwagę że nie każdy uczy się tak szybko Vegasa jak ty Smile )
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Wto Lut 15, 2011 1:28 am

Samehada napisał:Wszystko fajnie tylko że WMM to tutaj podstawa. Nie że źle ci życzę czy coś ale w twojej grupie będzie może maxx 5 osób bo cienisz sobie tylko extra pro amv co nie jest wyjściem dla mało doświadczonych w WMM czy Vegas (Weś to po uwagę że nie każdy uczy się tak szybko Vegasa jak ty Smile )

Trochę już z vegasa korzystam i nie uczę się go za szybko Smile. WMM to tutaj podstawa i niedługo to zmienię Smile. Próbuje skleić jakiś flimik co będzie reklamował nie tylko forum ale i moją grupe Very Happy:D. Smile Nie cenie sobie extra pro amv ... Nienawidze napisów w amvkach Smile.
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Pisanie  Same-kun Wto Lut 15, 2011 1:33 am

Podstawy nie da się zmienić. Przypuśćmy że jest taka sytuacja: Ktoś wbija na nasze forum. Patrzy och zawsze chciałem nauczyć się robić amv i myślisz że taki ktoś od razu zacznie skrobać w Vegasie ?? Najpierw trzeba nauczyć się podstawy żeby być zaawansowanym ^^
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Wto Lut 15, 2011 1:55 am

Samehada napisał:Podstawy nie da się zmienić. Przypuśćmy że jest taka sytuacja: Ktoś wbija na nasze forum. Patrzy och zawsze chciałem nauczyć się robić amv i myślisz że taki ktoś od razu zacznie skrobać w Vegasie ?? Najpierw trzeba nauczyć się podstawy żeby być zaawansowanym ^^

Smile Przypuśćmy, że ktoś wbija na forum i patrzy : Same nuuby z WMM i mówi No to nara Very Happy.
    Czasem pomyśl, że nie tylko nowe osoby mogą mieć WMM Smile.

edit
    Gethy otrzymujesz warn nie za to że wolisz SV tylko za spam każdy temat jaki otwieram ma kilka twoich postów a większość z nich to zwykły spam
    Daniel af
    Edit : Otrzymuje warn za to, że odpowiadam na czyjeś posty?? Czy ty sobie żarty robisz koleś ?? Widać, że pierwszy raz forum prowadzisz Smile.

Sponsored content

Pisanie  Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 4:33 am