TLS

Regulamin PBF 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

Regulamin PBF 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

Regulamin PBF

Takeshi
    Takeshi
    Emeryt
    Emeryt

Liczba postów : 15

Regulamin PBF Empty Regulamin PBF

Pisanie  Takeshi Nie Cze 10, 2012 2:41 am

Zanim stworzysz postać zapoznaj się z punktami przedstawionymi poniżej:
    Regulamin Ogólny:

1. Postać stworzona na PBF musi być postacią realna ! w jakim sensie ? Nie może być "Nie do pokonania"
    2. Postać ma odzwierciedlać lub przybrać postać prawdziwą lub fikcyjna (Oczywiście z Anime)
    3. Techniki, Przedmioty, Moce itp mogą być użyte do każdej postaci jednak z rozwagą (Czyli możemy np dać Postać Goku który będzie Shinigamim)
    4. Pisząc Historie postaci staramy się stworzyć jej inną przygodę (Możemy np zabawić się w Złego Vegete)
    5. Postać na początku posiada tylko 1 "Rase" co mam na myśli ? Nie wymieniamy bóg wie ilu ras w 1 postaci ponieważ może on je zdobyć później (Np: Goku Sayian a dopiero później możemy zrobić z niego Shinobi czy Shinigami)
    6. Każde zdanie piszemy na zasadzie "Prawdziwej Konwersacji" to co się tam toczy to toczy się w tej chwili.
    7. Przy walkach staramy się opisywać jak najbardziej zbudowany atak jednak musimy uważać aby nie walnąć gafy typu (Uderzyłem go w głowę po czym wbiłem mu nóż w plecy - TO JEST ŹLE !!! --- Poprawna wersja powinna wyglądać tak: Staram się kopnąć przeciwnika w klatkę piersiową po czym próbuje wbić mu nóż w plecy - DOBRZE !)
    8. O sile/skuteczności/trafieniu/chybieniu/szybkości/śmierci/zmartwychwstaniu itp Decyduje NPC !!!

Regulamin będzie na bieżąco modyfikowany także proszę często tu zaglądać !!!

Pozdrawiam i życzę miłej gry ;]

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 4:29 am