TLS

Ideas and others ;) 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

Ideas and others ;) 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

2 posters

Ideas and others ;)

DeVosAMV
    DeVosAMV
    Normal
    Normal

Liczba postów : 76

Ideas and others ;) Empty Ideas and others ;)

Pisanie  DeVosAMV Pią Lut 11, 2011 4:57 pm

Tak więc zauważyłem, że na forum znajdują się pomoce tylko dla początkujących i konkursy tylko dla nich (w sensie dla ludzi obsługujących WMM). . . popieram to bo przecież każdy jakoś musi zacząć i ma z tym problem jak musi sam sobie z tym radzić Wink wiem bo sam przez to przechodziłem...ale co z użytkownikami "bardziej zaawansowanymi"? umiecie im jakoś pomóc? (nie wątpię w wasze umiejętności czy coś Cool) Ja na przykład nie edytuje w wmm bo strasznie się ścina, wiesza co 5 min tak że z projektami ciągle bym stał w miejscu...zresztą po co się "cofać"? ;D
    no nic przechodząc do rzeczy:
    1. Przydały by się jakieś tutoriale tak aby pomóc przejść z wmm na sv albo jakiś inny bardziej profesjonalny program. (mógłbym spróbować go zrobić, ale lepiej żeby ktoś bardziej obeznany w tutkach go zrobił)
    2. Tak żeby wszyscy mieli szanse oddzielne konkursy dla bardziej zaawansowanych i tych mniej Wink
    3. Nie wiem czy ktoś z was miał do czynienia z AAE (Adobe After Effects), ale jeśli tak to przydałaby mi się pomoc bo nie mam bladego pojęcia jak go obsługiwać ;___; (i to jest w sumie ta pomoc dla bardziej zaawansowanych o którą mi chodziło...sv raczej mam oblatane ale jak odpaliłem aae to się przeraziłem...)
    4. Nie wiem w jaki sposób zdobyliście wasze programy (drogą zakupu czy tą drugą Very Happy) ale przydałby się może jakiś temat w jaki sposób za darmo zdobyć coś innego niż wmm ;p luźny pomysł Wink
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Ideas and others ;) Empty Re: Ideas and others ;)

Pisanie  Same-kun Pią Lut 11, 2011 5:41 pm

Konkursy dla bardziej zaawansowanych będą ale na razie musimy rozwijać nasze forum w kierunku ludności. Mamy ich mało i praktycznie kilku z was jest dobrych a inni dopiero zaczynają swoje przygodę. Także powstrzymajcie się jeszcze Smile
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Pią Lut 11, 2011 10:02 pm

Samehada napisał:Konkursy dla bardziej zaawansowanych będą ale na razie musimy rozwijać nasze forum w kierunku ludności. Mamy ich mało i praktycznie kilku z was jest dobrych a inni dopiero zaczynają swoje przygodę. Także powstrzymajcie się jeszcze Smile

I właśnie tak zrobimy Smile Narazie zacznijmy reklamować Smile
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Pisanie  Same-kun Czw Lut 17, 2011 5:03 pm

Wyjaśnione zamykam.

Sponsored content

Pisanie  Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:05 am