TLS

Witam wszystkich ;) 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

Witam wszystkich ;) 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

3 posters

Witam wszystkich ;)

DeVosAMV
    DeVosAMV
    Normal
    Normal

Liczba postów : 76

Witam wszystkich ;) Empty Witam wszystkich ;)

Pisanie  DeVosAMV Pią Lut 11, 2011 2:07 am

Cześć mam na imię Patryk, mam 16 lat ;D Filmikami zajmuje się jakieś 2/3 lata z przerwami...ostatnio mam problem z weną twórczą i mam nadzieje, że dzięki temu forum znowu nabiorę chęci do tworzenia Wink
    co do mojej twórczości mam parę filmików i obecnie bawię sie sv 9.0... należę do studia TheVisualMemories o ile ktoś z was o nim słyszał xd
    hmm...problemów raczej nie będę sprawiał więc miło mi wszystkich poznać ;D

aa i jeśli to ma jakieś znaczenie (jakieś punkty, plusy czy coś) to forum znalazłem dzięki Gethy'owi ;p tak mówię jakby miał dostać za to "nagrodę" czy coś ^^

/+ 1 AP
    ~InfernO
    InfernO
    InfernO
    Admin
    Admin

Liczba postów : 29

Witam wszystkich ;) Empty Re: Witam wszystkich ;)

Pisanie  InfernO Pią Lut 11, 2011 2:50 pm

witaj patryku.

Ucieszył mnie fakt iż napisałeś skąd dowiedziałeś się o forum. To znaczy że reklamy które zrobili użytkownicy tego forum zaczynają działać.

baw się dobrze i bądź aktywny Smile
    Anonymous
    Go??
    Gość

Pisanie  Go?? Pią Lut 11, 2011 4:04 pm

Witam i życzę miłej zabawy Very Happy ... Też niewiem co te punkty dają Very Happy .
    Very Happy Ja tego nie rozpowszechniam dla tych punktów tylko, dlatego że inferno wchodzi co pare godzin a nudzi mi się jak cały dzień siedzę i tylko mogę odpisać czasami Sad.
    Jakbyś miał ochotę na jakiś collab czy co to jestem otwarty Wink.
    Edit :
    Very Happy jakby co to na pm albo na yt ... xD bo topica nie możemy spammować !! Very Happy
    Same-kun
    Same-kun
    Admin
    Admin

Liczba postów : 407

Pisanie  Same-kun Pią Lut 11, 2011 4:14 pm

Witaj !

Coraz więcej ludzi nam się tu rodzi i to mnie bardzo cieszy. Widziałem wasze amv i jestem pod wrażeniem. Sony Vegas nie jest łatwym programem i wy coraz bardziej go łapiecie naprawdę brawo !

Witam na naszym forum baw się dobrze i znajdź coś dla siebie a na pewno będziesz nagradzany.

Sponsored content

Pisanie  Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:02 am