TLS

[Wywiad]Snake 87384123

Join the forum, it's quick and easy

TLS

[Wywiad]Snake 87384123

TLS

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Najlepsze Polskie Forum o AMV

[Wywiad]Snake

InfernO
    InfernO
    Admin
    Admin

Liczba postów : 29

[Wywiad]Snake Empty [Wywiad]Snake

Pisanie  InfernO Pią Sty 14, 2011 6:47 pm

Udało mi się znaleść numer gg do legendy AMV owców.
    Jego amv stały sie legendarne (A robił je w WMM !!!)
    Przedstawiam wam krótki wywiad ze Snake 'em

JA
    Snake

Witaj snake.
    Witam

Ciesze się że wkońcu dostałem gg do legendy WMM AMV Wink. Mógłbyś mi odpowiedzieć na pare pytań ??
    Oczywiście słucham Smile

Pytanie 1 Jak masz na imie ile lat i skad pochodzisz.
    Mam na imię Damian. Mam 20 lat Smile i pochodzę z Poznania.

Jaki jest twój staż w amv ???
    Hmm niech pomyśle... amv robiłem w sumie 10 Lat Smile

w Jakich konkursach brałeś udział ??
    Generalnie brałem udział w tych w których były te najsławniejsze anime np: Naruto/DB/DBZ w pozniejszym czasie Naruto Shippuuden/DBZ/DBGT/Bleach

W Jakich grupach AMV Byłeś ???
    Szczerze mowiąc długo by wymieniać ale podam dokladna liczbe i te w ktróych bylem najdluzej.
    Pierwsza moja grupą była Alternative Constructers Liderem byl Tay Smile.
    Druga Grupa to była Hearths Bleed it Liderem byl chyba Wolfentsuyara.
    Trzecia grupa należała do mnie Zwała sie Breathe Of Fenix. Niestety Rozpadła sie z powodu mojej pracy.
    Ostatnia Grupa w której byłem to była 3Tears. Liderem Jest Gado. Chyba najlepsza grupa w ktorej naprawde zaczynalo sie cos dziac i dalo sie w niej zyc.

Niestety zakończyłem dzialalność w tej grupie powodem było okradzenie Gada z jego funduszy na serwer i wplywy na knkursy miedzyświatowe.

Słyszałem plotki iż czasami robisz amv ale robisz je słabe. Dlaczego ?
    Robie to specjalnie... ja nie zasługuje na miano legendy poniewaz nie jestem zadnym pro amv 'owcem. Ja poprostu bawiłem sie tym co lubie miałem wene twórczą i sporo materiałów ale 2 powodem jest to ze znudzilo mnie wysylanie praw autorkisch w ktorym pisalem ze moje amv zostalo skopiowane Smile

Masz Zamiar dojść do jakiejs grupy badz Stworzyć swoja?
    Ciagle sie nad tym zastanawia. Gdybym mial wrocic to do 3Tears... jesli mial byc robic grupe to dlugo by nie pociagnela. Narazie zostawiam ta decyzje sobie.
    Ok dzieki Snake za wywiadzik i Powodzenia w Zyciu Realnym jak i AMV owca. Pozdrawiam cie i Miłego Dnia życzę
    Dzieki cześć Smile

Miłej Lektury Smile

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 2:02 am